Restaurace Helios

Svatý Valentýn v hotelu Helios

Oslavte svátek zamilovaných nezapomenutelnou romantickou večeří v salónku restaurace Helios.

Speciálně sestavené afrodiziakální menu v doprovodu vybraných vín pro vás připřavil šéfkuchař Roman Kenis.

termín: 14. – 16.února 2025
nebo do vyprodání

Menu o 4 chodech s vinným párováním
1 590,- / 2 osoby

 

Valentýnské menu

Amuse Bouche

***

Frankovka Rosé

pozdní sběr, suché, vinařství Stanislav Mádl,
Velké Bílovice

***

Gravlax z lososa

zelenina, řepa, křen

***

Rosé d´Anjou AOC

polosuché, vinařství Domaine de la Haute Coudraie,
Val de Loire, Francie

***

Grilovaná vepřová panenka

variace celerů, borůvky, demi-glace, lanýžový olej

***

Prosecco sorbet

***

Jahodová polévka

čokoládové kousky, kysaná smetana, máta, chilli, skořice

***

Monte Bourbone

Espresso / Lungo

Nepřehlédněte