Speciálně sestavené afrodiziakální menu v doprovodu vybraných vín pro vás připřavil šéfkuchař Roman Kenis.
termín: 14. – 16.února 2025, nebo do vyprodání
Menu o 4 chodech s vinným párováním – 1 590,- / 2 osoby
Valentýnské menu
Amuse Bouche
***
Frankovka Rosé
pozdní sběr, suché, vinařství Stanislav Mádl,
Velké Bílovice
***
Gravlax z lososa
zelenina, řepa, křen
***
Rosé d´Anjou AOC
polosuché, vinařství Domaine de la Haute Coudraie,
Val de Loire, Francie
***
Grilovaná vepřová panenka
variace celerů, borůvky, demi-glace, lanýžový olej
***
Prosecco sorbet
***
Jahodová polévka
čokoládové kousky, kysaná smetana, máta, chilli, skořice
***
Monte Bourbone
Espresso / Lungo